Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

Nálunk járt Elek Ákos

2017-12-15 15:02:45
Nálunk járt Elek Ákos

Ismét látogatást tett Elek Ákos a Sajóvölgye Focisulinál.


Utánpótlás Központunk névadója Elek Ákos válogatott labdarúgó ismét látogatást tett a róla elnevezett központban. Ákos örömmel nyugtázta, hogy szépen haladnak a munkálatok, épülnek a további parkolók, mobil lelátók a füves pályák mellé. Elmesélte, hogy profi játékosként már a pihenőben is elkezdte az edzéseket hiszen január elején utazik vissza klubjához és megfelelő állapotban szeretné elkezdeni a felkészülést. Újabb ajándékot is kaptunk névadónktól egy válogatott mezt melyben a Cristiano Ronaldo által vezetett Portugália ellen játszott, valamint jelenlegi klubjának a Kajrat Almatinak a mezét akikkel ezüstérmet és Kazah kupát nyert az idén!
Köszönjük az ajándékot és a látogatást! Egyesületünk ezúton kíván Elek Ákosnak és kedves családjának Kellemes Ünnepeket és Sportsikerekben Gazdag Boldog Új Esztendőt!

További részletek >>>

Megosztás a Facebook-on

Kitüntetésben részesültek az SVF edzői

2017-12-14 13:28:00
Kitüntetésben részesültek az SVF edzői

Tegnap tartották meg Tiszaújvárosban a DVTK RUK (Regionális Utánpótlás Központ) évzáróját.


Az OTP Bank Bozsik Egyesületi Program régiós vezetősége félév értékelést és évzárót tartott Tiszaújvárosban.
Rövid visszatekintést követően évértékelés következett majd átadták a 2017-ben végzett kiemelkedő, kiváló munkáért járó elismeréseket is, melyben a Sajóvölgye Focisulitól Sándor Zoltán Alközpont vezető, Zabos Attila és Komlósi Ádám Csoportvezetők részesültek.

Ezúton is gratulálunk Nekik.

További részletek >>>

Megosztás a Facebook-on

Évzáró a klub dolgozóinak

2017-12-13 14:13:41
Évzáró a klub dolgozóinak

2017.12.12-én kedden tartotta évzáróját dolgozói, alkalmazottai részére a Sajóvölgye Focisuli.


A bensőséges hangulatú rendezvényt Kádár Zsolt sportigazgató nyitotta meg, köszöntötte a klub valamennyi munkatársát és megköszönte egész éves munkájukat. Ezután látványos prezentációval mutatta be a 2017-es év eredményeit, szép pillanatait. Jó volt visszatekinteni a 2011 - ben készült fotókra amik a különböző települési toborzókon készültek. Ugyanis a sportigazgató ezt is belecsempészte a bemutatóba érzékeltetve azt, hogy 6 év alatt honnan - hová jutott az egyesület a kitartó munkának köszönhetően. Kiemelte azt is, hogy szükség lesz az új évben mindenki részéről megújulásra, még hatékonyabb, precízebb munkára hiszen a tárgyi feltételek mostmár szinte minden téren magas szinten állnak az edzők rendelkezésére.
Kádár Zsoltot Negrutz Ágoston elnök úr követte aki szintén köszönetet mondott az elmúlt év munkájáért, és kívánt mindenkinek kellemes ünnepeket és sikerekben gazdag boldog új évet.
Ezután jó hangulatú evés-ivás kötetlen beszélgetés vette kezdetét. Jó volt együtt látni munkatársainkat az edzőktől a takarítókon át a szertárosig, pályamunkásig, honlapszerkesztőig mindenki érezhette, hogy egy jó kis csapat megbecsült tagja!

Képek a részletekben.
További részletek >>>

Megosztás a Facebook-on

Évzáró az U9-11-nek

2017-12-13 13:52:12
Évzáró az U9-11-nek

2017.12.07-én tartották U 11 és U 9 es csapataink évzárójukat.


Az edzőkollégák - Kócsi József, Béres Csaba és Czirle Zsolt - értékelték röviden a 2017-es évet kiemelve a gyerekek fejlődését.
Őket Negrutz Ágoston elnök úr követte aki megköszönte a gyerekek hozzáállást, valamint a szép számban megjelent szülőknek is köszönetet mondott azért az áldozatvállalásért amit gyermekük sportolásáért megtesznek.
Egyesületünk pizzával és üdítővel vendégelte meg a srácokat, az édességről a szülők gondoskodtak KÖSZÖNET ÉRTE! Volt palacsinta sütés, sok - sok sütemény és minden földi jó!

Következik a megérdemelt pihenés aztán újult erővel kezdődhet a 2018-as év!

Képek a részletekben.
További részletek >>>

Megosztás a Facebook-on

Bronzérem Pécsett

2017-12-11 18:08:12
Bronzérem Pécsett

A hétvégén megrendezett IV.Megyei Amatőr Válogatott Országos Nagypályás Tornáján, a Borsod megyei válogatott bronzérmet szerzett.


Az ország megyei válogatottjaiból négy kvalifikálta magát a pécsi négyes döntőbe:
- Bács-Kiskun
- Tolna
- Győr-Moson-Sopron
- Borsod-Abaúj-Zemplén.

Elődöntő: B.A.Z. - Győr-M.S. 0-3 (0-2)

Koleszár György: Fiatal csapatunk „őszinte” játékát a rutinosabb ellenfél kihasználva nyert. Aki követte a mérkőzés online közvetítését, tapasztalhatta, hogy legalább annyi gólszerzési lehetőségünk volt, mint ellenfelünknek.

3.helyért: B.A.Z. - Tolna 2-1 (0-1)

Gólszerzők: Marczis, Kramcsák

Hátrányból fordítva, a sorozat során az ország 3. legjobb amatőr csapata lett, Borsod-Abaúj-Zemplén megye válogatottja.
A nagyszerű szereplésért köszönet jár, az érintett klubok vezetőinek, játékosainak és a stáb tagjainak. - mondta el Koleszár György.

További részletek >>>

Megosztás a Facebook-on

Interjú a boon.hu-n a Borsod megyei válogatottról

2017-12-06 13:15:47
Interjú a boon.hu-n a Borsod megyei válogatottról

Ma este 18 órától, újra az Elek Ákos Utánpótlás Központban készül a Borsod megyei válogatott, akik nagyszerű sikert aratva bejutottak az országos döntőbe, amit a hétvégén Pécsett fognak rendezni.


Hajdúszobosz­lón és Balmazújvárosban rendezték meg a hétvégén a labdarúgó Régiós Kupa egyik csoportselejtezőjét, amelyen öt megye, a házigazda Hajdú-Bihar, illetve Szabolcs-Szatmár-Bereg, Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves és Nógrád megye válogatottja vett részt. A borsodiak – Koleszár György szakmai vezetése mellett – előbb szombaton két sikert arattak: először délelőtt, Hajdúszoboszlón megverték a házigazda hajdúságiakat, majd délután, ugyanitt a szabolcsiaknál is jobbnak bizonyultak. Vasárnap Balmazújvárosban a nógrádiakkal szemben szintén begyűjtötték a pontokat a borsodi fiúk, a negyedik, hevesiek elleni csatát pedig már nem rendezték meg, hiszen egyrészt már nem osztott, nem szorzott a továbbjutás szempontjából, másrészt a pálya sem volt alkalmas a mérkőzésre, mivel mintegy 10 centiméteres hó állt rajta.

Csapatszellem, hozzáállás

– Az első meccset egységes, stabil csapatjátékkal hoztuk, míg a második találkozó igen jó iramú, színvonalas volt, végig koncentráltak a játékosok, és két átlövésgóllal megérdemelten nyertünk – nyilatkozta Koleszár György, aki így folytatta: – A harmadik mérkőzésen a csoportelsőség megszerzése volt a tét, ennek megfelelően fegyelmezetten, célfutballt játszva hoztuk a kedvező eredményt. Gratulálok a csapatnak a továbbjutáshoz, egyben köszönetet mondok a megyei igazgatóságnak a stabil háttér megteremtéséért.

A négyes döntőbe a hétvégi selejtezőből még Győr-Moson-Sopron, Bács-Kiskun és Tolna megye válogatottja került be, a finálét Pécsett bonyolítják le december 9-én és 10-én. Az már korábban eldőlt, hogy a csoportgyőztesek milyen párosításban elődöntőznek, ezek alapján szombaton 11 órától Tolna – Bács-Kiskun, majd 13.15-től Győr-Moson-Sopron – Borsod-Abaúj-Zemplén meccseket rendeznek a döntőbe jutásért. A harmadik helyért zajló csata másnap 11.00-tól, a finálé pedig 13.15-től kezdődik. A tét jelentős, ugyanis a győztes jövőre részt vehet az amatőr Európa-bajnokságon.

– A négyes döntőben ugyanazt a csapatszellemet és hozzáállást remélem, várom, ami a selejtezőben jellemezte a csapatot. Az esélyünk megvan a döntőbe jutásra, bízunk abban, hogy sikerül a legszebb eredményt elérnünk – reménykedett Koleszár György.

A borsodi csapat pénteken utazik Pécsre.

A borsodi megyeválogatott

Kapusok: Szegő Márk (Gesztely), Komlóssy Gergő (Bánhorváti).

Mezőnyjátékosok: Kramcsák Dávid (Mád), Potyka Attila (Mád), Balog Balázs (Mád), Bohus Péter (Mád), Bodnár Márk (Mád), Szűcs Ádám (Mád), Moroncsik Roland (Mád), Csattos Csaba (Felsőzsolca), Hegedűs Csaba (Felsőzsolca), Szemere Norbert (Felsőzsolca), Rézműves József (Bánhorváti), Győrfi Benjámin (Bánhorváti), Kazvinszki Jácint (Bánhorváti), Láposi Sándor (Bánhorváti), Marczis Marcell (Bánhorváti), Balogh Dénes (Sajóbábony).

Szakmai vezető: Koleszár György. Edzők: Szűcs Ádám, Kócsi József. Technikai vezető: Nyeste Csaba. Gyúró: Csáti Szabolcs.

További részletek >>>

Megosztás a Facebook-on

Putnokon a válogatott

2017-12-01 15:14:41
Putnokon a válogatott

Kedden délután az Elek Ákos Utánpótlás Központban edzett a felnőtt Borsodi megyei válogatott.


Megtiszteltetés érte klubunkat hiszen ezen a héten kedden és csütörtökön Putnokon tréningezett a területi válogatottak tornájára készülő felnőtt Borsod megyei válogatott.
A válogatott edzőjének Kócsi József kollégánkat kérte fel Sajti Viktor igazgató úr a Borsod megyei labdarúgó szövetség vezetője. Kócsi József a Sajóvölgye U 11-es csapatának és a Bánhorváti felnőtt csapatának a trénere. Közösen dolgozik majd Szűcs Ádámmal a Mád edzőjével aki játékosként is segíti a csapatot. A válogatott csapatvezetője Koleszár György - U 17-es csapatunk edzője - aki Nyeste Csabával dolgozik együtt azon, hogy a Hajdúszoboszlón és Balmazújvárosban hétvégén megrendezendő tornán minden zökkenőmentesen, rendben legyen.
A fiúknak és a szakembereknek is sok sikert kívánunk és bízunk benne a jó körülményekkel kicsit mi is tudtunk segíteni!

Képek a részletekben.
További részletek >>>

Megosztás a Facebook-on

Évzáró edzés és vacsora

2017-12-01 15:05:36
Évzáró edzés és vacsora

Klubunk vezetése és csapataink edzői megtartották nagypályás csapatainknak az utolsó edzést majd a klubszobában az értékelések után pizza és üdítő várta a játékosokat.


Az U 14 és U 15 a műfüves csarnokban tartott egy kispályás mini tornát, az U 17 és U 19 a nagy műfüves pályán játszott egy jót Putnokon az Elek Ákos Utánpótlás Központban.
A klubszobában Negrutz Ágoston klubelnök köszönte meg a játékosok és az edzőkollégák áldozatos munkáját és kívánt jó pihenést és kellemes ünnepeket mindenkinek.
Ezután Zabos Attila, Koleszár György, Sándor Zoltán és Szabó István értékelte röviden csapataik teljesítményét. Ezután jó hangulatú kötetlen beszélgetés, pizzázás következett.

Képek a részletekben.
További részletek >>>

Megosztás a Facebook-on

Tornagyőzelem Szlovákiában

2017-11-30 20:16:53
Tornagyőzelem Szlovákiában

Színvonalas, nemzetközi tornát nyert a Sajóvölgye Focisuli U9-es csapata Rimaszombaton.
Béres Csaba tanítványai 12 pontot gyűjtve, azaz 4 győzelemmel és egy vereséggel, magabiztosan lett tornagyőztes.


Résztvevő csapatok:

Rimaszombat
Lipótszentmiklós
Losonc
Besztercebánya
Salgótarján
Sajóvölgye Focisuli SE

Csapatunk eredményei:

SVF - Rimaszombat 6:2
Gólszerző: Dosztal (4), Táth, Dancs

SVF - Lipótszentmiklós 1:0
Gólszerző: Dosztal

SVF - Besztercebánya 2:0
Gólszerző: Dosztal, Dancs

SVF - Salgótarján 3:1
Gólszerző: Dancs, Beregszászi, Kónya

SVF - Losonc 5:6
Gólszerző: Kónya (3), Laczkó, Dancs

A torna legjobb kapusa: Czigány Péter (SVF)

A csapat tagjai:
Benő Levente, Beregszászi Flórián, Czigány Péter, Dancs Balázs, Dosztal Dániel, Falucskai Erik, Kónya Adrián, Krizsovenszki Ádám, Laczkó Márk, Sivák Márton, Táth Dusán

Béres Csaba: "Vezetésemmel ez volt a csapat első torna részvétele. A színvonalas eseményen nagyos erős felvidéki csapatokkal találkoztunk, melyek a Szlovák utánpótlás első vonalában szerepelnek. Nagy örömömre megilletődöttség nélkül, nagyon céltudatosan futballoztak a mieink. Nagyszerű gólokat szereztünk, a hatékony védekezésből rendre tetszetős támadásokat produkáltunk. A csapat minden tagja példamutatóan küzdött, öröm volt látni a gyerekek arcán a szenvedélyt!"

További részletek >>>

Megosztás a Facebook-on

A Csakfoci.hu interjút készített Elek Ákossal, melyben megemlíti a Sajóvölgye Focisulit is többek között.

2017-11-25 10:28:03
A Csakfoci.hu interjút készített Elek Ákossal, melyben megemlíti a Sajóvölgye Focisulit is többek között.

"Senki nem mondta még, hogy topbajnokságban van a helyem"
Interjú az "érzelemmentes" Elekkel.


Az NB I-el összehasonlítva milyen a kazah bajnokság színvonala? Mi a legnagyobb különbség a két liga között?
– Egy teljes szezonnal a hátam mögött azt tudom mondani, hogy közel hasonló a színvonal, nem érzek túl nagy különbséget a két bajnokság iramában és színvonalában – kezdte Elek a csakfoci.hu-nak. – Viszont, amíg a kazah bajnokság abszolút csak kétesélyes, Magyarországon 3-4 csapatnak is reális esélye van a bajnoki címre, bar ebben a szezonban úgy tűnik az FTC és a Vidi a mezőny fölé nőtt. Az infrastruktúra egyértelműen jobb itthon, de az átlagnézőszám is közel azonos mindkét országban.
Innen mi lenne számodra az előrelépés?
– Nem tartom reálisnak, hogy innen topbajnokságba igazoljak. Ha eddig nem sikerült, valószínűleg ezután sem fog. Ha csak azt nézem, hogy 45-szörös válogatott vagyok és több száz scout látott már játszani, de egyik sem mondta, hogy topbajnokságban van a helyem, akkor nem biztos, hogy ők a hülyék. Nyilván hiányzik belőlem valami, de nem gondolom, hogy ezzel együtt szégyellnem kellene az eddigi karrieremet. Reális célnak érzem, hogy a Kajrattal megmutassam magam minimum az Európa Liga csoportkörében, a következő szezonban pedig nem is lehet más a célunk, minthogy bajnokok legyünk és utána indulhassunk a Bajnokok Ligájában.
Kijelenthető, hogy Kazahsztánban nagyrészt a jó anyagi kondíciók miatt igazolnak a játékosok?
– Az nem érdekel, hogy ki mi miatt van itt vagy jön ide. Amellett, hogy anyagilag is előnyös szerződést kaptam, vonzott az is, hogy a klub rendszeresen indul Európában. Ugyanakkor az is igaz, eddig komolyabb siker nélkül, de bízom benne, hogy velem a fedélzeten sikerül az áttörés
Hányszorosa az ottani fizetésed a diósgyőrinek?
– Közel a háromszorosa.
A következő öt évben kazah vagy magyar csapatból lesz több csoportkörös az EL-ben és a BL-ben?
– Remélem, hogy magyarból. Legyen minden évben három magyar és két kazah klub a csoportkörben, azzal mindkét országban elégedettek lennének…
Andorra után nem hívták Luxemburgnak.
Kevés embernek adatik meg, hogy egy országról kapja a becenevét. Téged a csapattársaid Andorrának hívták egy ideig Kazahsztánban. Hogy reagáltál rá? Később nem kereszteltek át Luxemburgnak?
– Nem volt egy hosszú életű dolog, hamar lecsengett, de nyilván egy öltözőben mennek a zrikák, ezt el kellett fogadnom. A luxemburgi meccs óta nem találkoztam a társakkal, de mire elkezdődik a felkészülés, addigra ez mar úgysem lesz téma.
Kimaradtál az andorrai és a luxemburgi vereségből is. Örültél neki?
– Mivel mind a két mérkőzést sérülés miatt hagytam ki, ezért nyilván nem. Azt gondolom, hogy a siker és a kudarc is közös minden ember számára, aki a magyar futballban dolgozik vagy aki szorít a magyar futballért. Éppen ezért az Eb-sikerből és az utána következő rossz időszakból is jutott mindenkinek.
Miért nem tudta a válogatott megközelíteni sem az Eb-n mutatott játékát a vb-selejtezőkön?
– Sikeres Eb ide vagy oda, a harmadik hely volt a realitás ebben a csoportban, hiszen Svájc és Portugália is jóval előttünk jár. Nyilván itt a megszerzett pontok száma az, amivel nem lehetünk elégedettek. Az Európa-bajnokságon mindenki 150 százalékot nyújtott, amihez az is kellett, hogy Eb előtt sok időt tudott együtt készülni a keret. Ez a teljesítmény most is benne van a csapatban, de csak akkor, ha mindenki topformában futballozik. Ettől most sajnos messze vagyunk.
Milyen kapitány volt Bernd Storck? Mi volt a legpozitívabb és mi a legnegatívabb tette szövetségi kapitányként?
– Aki több mint 40 év után kivezet egy válogatottat az Eb-re, azt nyugodtan nevezhetjük sikeresnek. Voltak olyan húzásai, amikre senki nem számított előzetesen és bejöttek. Szerintem, ha tehetné, már nem nézné a klubok érdekeit és a lehető legerősebb keretet hívná össze Andorra ellen. Ezzel együtt ennyi sérültre ő sem számított, mint amennyi akkor volt.
Azt mondtad nemrégiben, hogy egy játékosnak nem szabad egyik edzőjéhez sem túlzottan kötődnie. Minek a hatására gondolkodsz így?
– Megviselt, amikor Mezey György távozott a Videoton éléről és vele nagyon sok olyan csapattársam is, akik mellet elkezdtem játszani az NB I-ben és akik sokat segítettek, ilyen volt például Farkas Balázs. Fiatal voltam és nem igazan tudtam kezelni azt a helyzetet, hogy pár hét alatt teljesen megváltozott az a közeg, amit korábban annyira szerettem. Ez meg is látszott a játékomon, ezután döntöttem úgy, hogy elhagyom a Vidit.
Ekkor fogadtam meg, hogy ennél profibbnak kell lennem, csak magammal kell foglalkoznom és senki mással, érzelmeket ugyanis nem szabad belekeverni a fociba. Ezt a fogadalmamat aztán megszegtem, amikor Kínából hazatérve a 9. helyezett Diósgyőrt választottam, úgy, hogy anyagilag és szakmailag is volt jobb ajánlatom itthonról, de a szívemre hallgattam. Annak ellenére, hogy az Eb utáni időszak nagyon nehéz volt Diósgyőrben, nem bántam meg a döntésemet.
Itthon sok kritika éri a magyar edzőket. Neked mi a tapasztalatod velük, illetve a nálunk dolgozott külföldiekkel?
– Szerencsésnek mondhatom magam, mert többnyire felkészült edzőkkel dolgoztam eddigi karrierem során, természetesen volt egy-két kivétel, de azok nem tartottak sokáig. Volt már magyar, portugál, török, szerb, kínai, horvát, grúz, spanyol és német edzőm is, de én túl nagy különbséget nem láttam, sem taktikában, sem pedig az edzések felépítésében. Ahhoz, hogy valakiből jó edző váljon, sokkal fontosabb a személyisége, mint az, hogy mennyire ismeri a játékrendszereket. Kialakulóban van egy olyan mag Magyarországon, akikre lehet majd építeni. Gondolok itt Király Gáborra, Juhász Rolandra, Huszti Szabolcsra, Gera Zolira, vagy éppen Bódog Tamásra, Szabics Imire, Lőw Zsoltra, Dárdai Palira, Szélesi Zolira, Lisztes Krisztiánra és meg lehetne sorolni, akik komoly karriert futottak be külföldön, több futballkultúrát is megismertek és ráadásul még vannak annyira intelligensek is, hogy a jövőben edzőként vagy vezetőként komoly szerepet vállaljanak a magyar fociban. Természetesen az is fontos lenne, hogy az akadémiákról minőségi fiatalok kerüljenek fel a felnőtt csapatokba, hiszen nem mindegy, hogy egy edző milyen alapanyaggal dolgozhat.
Mezey és Egervári a TOP 3-ban
Ki az az edző, akinek legtöbb jót köszönheted pályafutásod során?
– Az első Kádár Zsolt, aki Kazincbarcikán volt az edzőm az ifiben, majd később a felnőtt csapatban is. Aztán Mezey György, aki meglátta bennem a lehetőséget. Kijelentette, ha azt csinálom, amit ő mond, akkor válogatott leszek, szerencsére igaza lett. A harmadik pedig Egervári Sándor, akinél stabil válogatott voltam és akivel utána Diósgyőrben is dolgoztam együtt. Persze, voltak még olyan edzők, akik a pályafutásom bizonyos szakaszában segítettek és jó volt velük dolgozni, de ez a három személy az, aki döntően befolyásoltak a karrierem.
Ritkán neveznek el egy huszonéves magyar futballistáról itthon bármit is. Téged az a megtiszteltetés ért, hogy a Sajóvölgye focisuli a te nevedet viseli. Mit lehet tudni az utánpótlás központról?
– Néhány évvel ezelőtt Kádár Zsolt fejéből pattant ki az ötlet. Azóta mar több, mint 500 igazolt játékosa van a focisulinak és több alközpontja is. Az egyik ilyen központ működik Putnokon, ami az én nevemet viseli. Kerültek már el innen tehetséges gyerekek a Honvéd és a Felcsút akadémiájára, de természetesen Diósgyőrbe is. Azt tudni kell, hogy itt nagyon sok a hátrányos helyzetű gyerek és nem mindenhol tehetik meg a szülők, hogy edzésre vigyék a gyerekeket. Ezt a problémát úgy oldják meg, hogy a különböző településekre kis busz megy a gyerekekért edzés előtt, majd edzés után haza is viszi őket. Ez a környék tele van tehetségekkel, ezért egy olyan rendszer lett felépítve már most, ami egyedülálló az országban, hiszen Bánhorvátiban egy megye elsőosztályú felnőtt csapat működik, Putnokon NB III-as, Kazincbarcikán NB II-es Diósgyőrben pedig NB I-es. Ennek köszönhetően minden gyerek a tehetségétől függően el tud helyezkedni.
Mi a végső cél?
– Természetesen azt szeretnénk, hogy minél többen legyenek válogatottak és a lehető legmagasabb szintig jussanak. Diósgyőrben gyakran hangoztatják, hogy helyi fiatalokat szeretnének beépíteni a csapatba. Reálisnak tartom, hogy tíz éven belül 6-7 borsodi fiatal szerepeljen a DVTK kezdőcsapatában, de ehhez ők is kellenek. A közelmúltból tudnék olyan példákat mondani, akik megkaptak a lehetőséget, hogy borsodiként a DVTK-ban játszanak, de nem értékeltek és nem tudtak élni az eséllyel.
Milyen terveid vannak még a válogatottal?
– Nem is lehet más célom, célunk, mint az, hogy 60 ezer magyar előtt játsszunk a 2020-as Eb-n Budapesten! A következő két évben mindent ennek fogok alárendelni.
Ki a legjobb magyar játékos a posztodon?
– Édesapám szerint én. Nem szeretek vele kötekedni, úgyhogy elfogadom a döntését…
Tavaly majdnem kiesett a Diósgyőr, idén sokkal jobban szerepel, pedig nem erősödött a keret. Mi miatt történt a nagy változás?
– Egy olyan zaklatott felkészülés után, aminek a közepén lemond az edző, aligha lehetett jobb szezonra számítani. A csapat nem volt annyira gyenge, mint ahogy azt az eredmények mutatták. Egyszerűen elindultunk a lejtőn augusztusban és nagy nehezen decemberben sikerült megállnunk, de aztán a tavaszi rajt megint nem úgy sikerül, ahogy terveztük. Aztán Bódog Tamás hozott valami újat, amire vevők a játékosok és ez azóta is működik.
Bódog Tamás szó szerint azt mondta, „dagi” játékosokat talált Diósgyőrben, akiket le kellett fogyasztania. Mi lehetett ennek az oka?
A magyar konyha az egyik legjobb a világon. Lehet, hogy ez okozott némi problémát pár játékosnál.
Ki nyeri idén az NB I-et?
– A Diósgyőr.

További részletek >>>

Megosztás a Facebook-on

Régebbi hírek: